Referenties

punten

 

‘Je bent blijvend bewust van je sterke punten’

Werken aan je Sterke Punten met Hugo betekent voor ons team dat we gestimuleerd worden om elke dag het beste van onszelf te laten zien.

Hugo stemt zijn training heel persoonlijk af waardoor het niet voelt als een training met een afstandelijke professional, maar meer als een gezamenlijke zoektocht.

Vanaf het eerste moment dat ik met Hugo ging samenwerken was het duidelijk dat zingeving voor hem een belangrijke waarde is. Zonder dat het ooit zweverig wordt.

Sterke Punten sessies met Hugo maken dat je echt blijvend bewust bent van je sterke punten, eraan blijft werken.

Onno Peer, directeur CCV.

 

‘Ik krijg er positieve energie van’

Ik wil jullie laten weten dat ik erg veel gehad heb aan mijn coachgesprekken met jullie. Ik vond het echt heel erg fijn eens een keer naar mijn positieve kanten, mijn talenten, te kijken in plaats van naar verbeterpunten.

Het is een mooie ervaring de dingen die min of meer vanzelf/automatisch gaan onder de loep te nemen en deze te versterken door er bewust van te worden. Ook de luxe van met jullie beide te mogen werken heb ik als heel erg prettig ervaren. Door jullie verschillen heb ik vele inzichten mogen ontvangen wat mij een extra brede blik overleverde. Ook voelde ik daardoor heel sterk een soort van toestemming dat alles er mag zijn, dat alles goed is. Jullie coaching heeft mij zeer geholpen.

En nog steeds. Ik voel/merk ook nu nog de uitwerking van de gesprekken. Het gaat gewoon door!

Mijn pad is inmiddels helder geworden en ik heb daarop vol vertrouwen de eerste stappen gezet, privé en in mijn werk. Daarbij heb ik bewust gebruik gemaakt van mijn talenten, wat zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. En ik kan jullie zeggen: dat voelt goed! Ik krijg er enorm veel positieve energie van, iets wat ik echt weer nodig had. Ik straal weer! Het valt zelfs anderen op. Een collega merkte op dat ik steeds met een grote glimlach rond loop en vroeg me hoe lang ze deze nog zou blijven zien. Wat mij betreft vanaf nu altijd!

En dat allemaal mede dankzij jullie! Dus nogmaals: hartelijk dank!!

Colinda

 

‘Nieuwe energie bij start MT’

Ons bedrijf Hint was klaar voor het opzetten van een Management Team (MT) en het invoeren van een vernieuwd Human Resource (HR) beleid welke werkbaar diende te zijn.

Ton heeft met energie het starten van het MT en de nieuwe MT leden begeleid. Tevens heeft hij passend bij de waardes van Hint het HR beleid vernieuwd.

Bij de begeleiding van de nieuwe MT leden is effectief ingezet op individuele coaching, bewustwording, authenticiteit en draagvlak. Enthousiasmerend, direct, intuïtief, gelijkwaardig, informeel en respectvol zijn beleefde waarden tijdens de begeleiding.

Ton heeft ons de tools gegeven om het moderne werken binnen Hint te kunnen implementeren. Dit heeft hij met veel inzet, kundigheid en enthousiasme gedaan, wij danken hem voor zijn inbreng en zijn ludieke manier van communiceren.

Wout Last, managing director Hint

 

‘Ik steek  nu mijn energie in mijn sterke punten, mijn zevens en achten’

Ik ben met loopbaancoaching bij Hugo gestart omdat ik aan het nadenken was over een volgende stap in mijn loopbaan.

Hugo werkt enthousiasmerend en verhelderend. Ik heb mijn sterke punten weer goed op een rij. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in welke rollen deze sterke punten het best passen. Ook weet ik nu welke typen mensen juist aanvullend zijn op mijn sterke punten.

Het mooiste inzicht vond ik dat het slimmer is om je energie te steken in je zevens en achten dan in je vieren en vijven. Dit geeft mij meer werkplezier en betere prestaties.

Martijn Folkerts

 

‘Bewust geworden van mijn talenten en sterke punten’

Ik ben met Hugo in contact gekomen tijdens een symposium over Talenten.

Hugo’s presentatie kwam echt bij mij binnen en onder andere door zijn enthousiasme werd ik erg geïnspireerd om verder met hem in contact te komen.

Het individuele coaching traject welke ik vervolgens met hem heb gehad vond ik persoonlijk en heb ik als zeer prettig ervaren.

Hij heeft ervoor gezorgd dat ik erg bewust geworden ben van mijn sterke punten en talenten. Daarnaast heeft hij mij veel handvatten gegeven om mijn talenten in de toekomst goed te kunnen benutten.

Een echte aanrader voor iedereen die meer bezig wil zijn met zijn talenten!

Mirna Boers, AGC Eijkelkamp

 

‘Onze collectieve passie herontdekt’.

Het programma omvatte twee voorname peilers, namelijk een individueel en collectief deel.

We zijn gestart met het individuele deel. Een zoektocht naar ieders individuele talent, passie en belangrijke waarden. In het collectieve deel is invulling gegeven aan werkafspraken en verwachtingen enerzijds en de collectieve passie van Repart anderzijds.

De bijdrage van Ton is direct, authentiek, zonder omwegen en prikkelend. Een gids bij het ontdekken van het ware talent in iemand. Daarnaast heeft Ton een gave die zaken te benoemen die iemand alleen onbewust weet. Een prettige bijvangst in de samenwerking met Ton.

Arjan Mol, Repart Steenwijk

 

‘Ik sta in mijn kracht in mijn nieuwe baan’

Na een aantal training sessies te hebben doorlopen bij Ton Post die op een hele prettige manier worden gegeven, op persoonlijk niveau en snelheid, werden me een aantal zaken weer duidelijk;

  •     Waar sta ik voor?
  •     Wat wil ik graag gaan doen?
  •     Wat zijn mijn waardes en welke zijn me meegegeven?(opvoeding)
  •     Hoe wordt ik weer succesvol?(dit gaat eigenlijk vanzelf)

Ik ontdekte dat ik weer enorm in mijn kracht kwam te staan en dit nog steeds ontwikkel, tijdens mijn training kreeg ik een van de zovele sollicitatiegesprek uitnodigingen.

Dit keer was ik zo krachtig en gemotiveerd dat ik unaniem door 7 personen werd gekozen.

Inmiddels ben ik mijn nieuwe baan begonnen en voel me op mijn plaats en enorm gewaardeerd, dit voelt goed, daar was ik echt aan toe.

Na twee weken heb ik mezelf mogen presenteren aan 2 management teams, het grootste deel waren onbekenden voor me, de feedback die ik naderhand kreeg was lovend maar veelal verbijstering onder de leden, dat ik pas twee weken binnen de organisatie was en nu al zo zelfverzekerd over mezelf en mijn toekomst plannen kon vertellen.

Zelf vond ik het niet veel voorstellen, ik vond dat ik dit gewoon moest vertellen en voelde me sterk.

Dit alles had ik denk ik niet kunnen bereiken zonder Ton zijn hulp, ik kan dan ook iedereen een training bij Ton Post aanraden.

Ton, hartelijk dank,
Erik Bruggeman