Lezing ‘Moeiteloos werken 2.0’

workshops-lezingen

SPC web foto 9

Moeiteloos werken 2.0: verdubbel het potentieel van je medewerkers!

Weet jij als manager zeker dat je al het potentieel van je medewerkers benut?
Uit wereldwijd onderzoek blijkt dat slechts 2 van de 10 medewerkers elke dag met zijn grootste talenten en sterke punten werkt. Slechts 2 op de 10 werkt moeiteloos.

Hugo van der Drift laat je inzien dat een deel van je inspanning als manager in rook opgaat. Je bent onbewust bezig met ‘reparatiedenken’ en schadebeperking. Stop! Ga moeiteloos leiding geven.

Pak de kansen

Veel potentieel blijft onbenut en daarmee ook de mogelijkheden van jouw team en het bedrijf. Dat kan anders. Hoe? Met Moeiteloos Werken 2.0 ontketen je het potentieel van je medewerkers. Weet hoe je de medewerkers moeiteloos laat werken.

Je wordt in deze lezing uitgedaagd op te houden met schadebeperking en reparatiedenken. Je krijgt inspiratie en tools aangereikt om moeiteloos te werken en geen potentieel meer te laten liggen. Je proeft hoe je winst, productiviteit of klant- en medewerkerstevredenheid laat groeien.

Moeiteloos werken, ontketen de Sterke Punten van je medewerkers!

Hugo heeft een missie;  Managers inspireren moeiteloos leiding te geven en het potentieel van medewerkers in 90 dagen te verdubbelen.

Vraag meer informatie aan »